Lysfesten – første del af noget større

Fredag d. 23. februar fik over 100 lokale fra Norddjurs en oplevelse med strejf fra den store verden. Aftenens gæster fra Nordisk Teaterlaboratorium kom ikke kun for at glæde og underholde – de har et dybere formål om, at vi skal finde hinanden og det, vi er gode til, her ude på landet.

Nordisk Teaterlaboratorium – Odinteatret

Nordisk Teaterlaboratorium fylder 60 år i 2024. De bor i Holstebro, men kommer gerne ud med deres kunst i hele landet. De kommer fra og har rejst rundt i hele verden. De besøger os i dag, men også løbende frem mod den store finale i september.

Landsby Akademiet

Landsby Akademiet er et projekt under Nordisk Teaterlaboratorium, støttet af Region Midtjylland. De undersøger, hvad jeres landsbys fællesskab kan og bruger det i en samskabende kombination mellem landsbyborgere og teaterfolk, scenekunst, musik og dans – halmballer, heste og natur.

Hvad sker der på Mosebruget i uge 38, 16.-21. september?

Det korte svar er, at det ved vi ikke helt endnu. Det lidt længere svar er, at det vil vi meget gerne have dig med til at bestemme! Det, vi allerede ved, er, at der kommer en gruppe kunstnere fra Nordisk Teaterlaboratorium, at det foregår både inde og ude på Stenvad Mosebrug, og at det med stor sandsynlighed bliver ret fedt.

I uge 38 kommer 4-6 kunstnere fra NTL i en hel uge. Sammen med lokale borgere, foreninger og hvem der ellers vil være med, sætter de spot på alt det, vi kan i landsbyerne: Stenvad Mosebrug lægger rammer til en Tørvedag for alle interesserede. På Tørvedagen er både Tørvehallen og værksteder åbne, der sælges lokale varer og byttes ting. Og så deltager landsbyerne i aktiviteter og underholdning. Vi vil gerne aktivere egnens historie, lukke den ud fra Tørvehallen, og lade den flette sig sammen med nutid og fremtid.

Hvordan kan du være med?

Meld dig i aften, ring til Mosebruget, skriv en mail til Pablo fra Nordisk Teaterlaboratorium og følg med på Facebook – Vi lytter til alle og alle ideer, så spørg andre, lav grupper, tænk højt, skørt, vildt og lokalt.

Pablo: pablo@ntl.dk
Stenvad Mosebrug: info@stenvadmosebrug.dk

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner