Arbejdsdag på Mosebruget 11. Juni

Hygge, samvær og en fælles indsats!

Har du lyst til at hjælpe med at gøre Stenvad Mosebrugs udeområder sommerklar? Vil du køre toget eller deltage i arbejdsgrupperne bag nye værksteder?

Den 11. Juni inviterer vi til en fælles “Hygge- og arbejdsdag”. Vi har mange spændende opgaver, du kan vælge imellem:

  • Sommerklargøring af udeområder: Mal vinduer, døre og bordbænkesæt, lav træskilte, lug og pynt med blomster, og meget mere.
  • Togkørsel: Bliv en af de nye frivillige togførere og lær at køre på vores dejlige smalsporsbane. Hvis du drømmer om at være lokomotivfører, så er dette din chance.
  • Etablering af keramikværkstedet: Vi rydder lokalet, river vægge ned, maler og laver vinduesvægge.
  • Mad til det arbejdende folk: Hjælp os i køkkenet med at lave lækker mad til alle de hårdtarbejdende frivillige.

Vi er mange, der glæder os til at se dig og til at tage fat sammen. “Hygge- og arbejdsdagen” er en fantastisk mulighed for at møde andre frivillige og sammen gøre en forskel for Stenvad Mosebrug. Du kan også høre mere om at være frivillig, byggeplanerne og hvad der sker i sommersæsonen.

Der er masser af plads til, at børnene kan lege, og vi tænder bål til snobrød, når de har brug for en pause. Måske kan de også være de første til at prøve sommerens nye skattejagt, hvis vores historiker når at gøre den færdig.

Kom når det passer dig mellem kl. 14.00 og kl. 20.00. Møder i keramik- og toggrupperne starter kl. 16.30. Vi tilbyder kage og drikke i løbet af dagen, og omkring kl. 18.00 serverer vi aftensmad a la “Alt hvad fryseren gemte”.

Vi glæder os til at se dig!

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner